02. Painan avauspainiketta, mutta lukko ei vain aukea!

Ennen kuin painat lukon avaamisnappulaa, paina pyörän lukossa kahvaa alaspäin. Kokeilehan nyt sovelluksen ”Unlock” (avaa lukko) painiketta!

Mikäli yrität avata lukkoa käsilläsi samalla kun painat ”Unlock” painiketta sovelluksessa, voi lukko jumiutua.

Kun olet painanut ”Unlock” painiketta, odota hetki äänimerkkiä ja sen jälkeen voit avittaa pyörän lukkoa auki kädelläsi.

Jotkut lukot napsahtavat heti auki kun olet painanut sovelluksesta.

Mikäli saat virhekoodin sovellukseen kun olet painanut ”Unlock” (esim. connection error tai timeout) voi olla ettet ole oikean pyörän vieressä tai puhelimella ja älylukolla on ongelmia keskustella keskenään.

Tällöin varmista ensimmäiseksi että olet oikean pyörän vieressä. Sen jälkeen seiso aivan pyörän kyljessä ja yritä avaamista uudelleen. Jos ongelma jatkuu sulje sovellus puhelimesta, sammuta Bluetooth ja GPS yhteydet. Laita ne päälle uudelleen ja kokeile vielä kerran!

Mikäli ei vieläkään toimi, koita käynnistää puhelimesi uudelleen ja testaa jälleen.

Ehkä matkaatte ryhmässä? Joskus silloin lukko hieman hämääntyy eikä tiedä kenen puhelinta totella. Tämän vuoksi varmista että käytät aina samaa puhelinta pyörän kontrolloimiseen. Mikäli yhteyksien ja puhelinten uudelleenkäynnistäminen ei auta, ole yhteydessä Donkey Republicin asiakaspalveluun.

 

Palvelumme toimii myös muissa Euroopan maissa

Olemme osa Donkey Republic -kaupunkipyörien verkostoa. Samalla sovelluksella voit pyöräillä myös muun muassa Berliinissa, Pariisissa sekä Kööpenhaminassa. Tarkista linkin takaa josko pääset jatkamaan pyöräilyä matkakohteessasi.