03. Kuinka voin vaihtaa toiseen pyörään?

Vaihda pyörä ennen kuin avaat lukituksen ensimmäistä kertaa:

1. Mikäli olet jo pyöräpysäkillä, mene sovelluksen ”Rentals” sivulle ja valitse pyörä jonka haluat vaihtaa pois.
  2. Pyyhkäise sovelluksen alaosiota ylöspäin ”More options”.
  3. Näet läheisyydessä olevat vapaat pyörät.
  4. Mikäli pyöriä ei ole vapaana lähellä, voit peruuttaa varauksen. Saat rahasi takaisin. Tämän jälkeen kannattaa sovelluksesta katsoa onko vapaita pyöriä naapuripysäkeillä. Voit myös taluttaa viallisen pyörän naapuripysäkille ja tehdä vaihdon siellä. Katso ohjeet alta.
  5. Mikäli löydät vaihtopyörän paina ”Switch” (vaihda) painiketta sovelluksessa haluamasi pyörän nimen kohdalla.
  6. Uuden pyörän tietojen tulisi näkyä nyt ”Rentals” sivun ylälaidassa.

Vaihda pyörä käyttöönoton jälkeen:

1. Paikallista pysäkki jonne menet vaihdon tekemään tai palaa alkuperäiselle pysäkillesi. Avaa ”Rental” sivvu ja paina ”More options”.
  2. Valitse pyörän vaihto, eli ”Switch to another bike”.
  3. Valitse syy miksi vaihdat. Esimerkiksi ”Bike problem” (ongelma pyörän kanssa) ja sen jälkeen ”Cannot unlock” (en saa avattua lukkoa) – riippuen ongelmasi laadusta.
  4. Valitse kartalta missä haluat vaihdon tehdä. Sovellus ohjaa sinut paikalle ja näyttää monta vapaata pyörää on tarjolla. Tee valinta painamalla ”Switch at this location” painiketta.
  5. Pysäkille saavuttuasi, valitse uusi pyörä.
  6. Paina ”Lock & Switch” lukitaksesi vanhan pyörän.
  7. Paina OK siirtyäksesi uuden pyörän käyttöön.