01. Kuinka vuokraan pyörän?

1. Asenna Donkey Republic mobiilisovellus Android tai iOS laitteeseesi
  2. Sovelluksen avulla paikallista sinulle parhaiten sopiva pyörän noutopaikka ja paina Rent Now-painiketta (Varaa Nyt)
  3. Valitse vuokra-aika ja pyörien määrä (maksimissaan viisi pyörää per varaus)
  4. Syötä sovellukseen tietosi
  5. Hoida maksu
  6. Paikallista pyörä pysäkiltä ja paina Unlock-painiketta (Avaa lukko) applikaatiossa.
  7. Hyppää pyörän kyytiin ja nauti!

Huom! Vuokra-aika käynnistyy kun olet maksanut. Jos vuokraat pyörän esimerkiksi aamukymmeneltä kahdeksi tunniksi, vuokra-aika päättyy kello kahdeltatoista.

Huomhuom! Sinun ei tarvitse rekisteröityä ennen kuin teet ensimmäisen vuokrauksesi. Voit siis ladata applikaation etukäteen ja tarkistaa pyörien vuokratilanteen.