04. Minne jätän pyörän vuokran lopussa?

Ennen kuin vuokra-aikasi loppuu, sinun täytyy palauttaa pyörä viralliselle asemalle. Ne näkyvät sovelluksessa mustina pallukoina, joissa on valkoinen pyöreä nuoli sisällä. Ne tulevat esiin kun painat ”Drop-off locations for this bike” sekä valitset pyöräsi.

Muista huomioida että kaupungin pysäkit voivat välillä vaihtaa paikkaa ja niitä voi tulla lisää.

Kun olet oikealla pysäkillä, vie pyörä vapaaseen paikkaan telineessä tai aivan telineen läheisyydessä, mikäli tilaa ei muuten ole. Lukitse pyörä. Varmista että lukko on varmasti kiinni. Paina sovelluksen ”End rental” painiketta.

Kiitos ja nähdään taas pian kaksipyöräisen päällä 🙂