02. Kuinka palautan pyörän ja lopetan vuokrani?

Ennen kuin vuokra-aikasi loppuu, palauta pyörä haluamallesi pysäkille. Ne näkyvät sovelluksen kartassa. Kun painat ”Return bike” painiketta näet reitin pysäkille.

Kun olet oikeassa paikassa, lukitse pyörä. Varmista että lukko pysyy kiinni.

Samasta kohtaa sovellusta, josta lukitset ja avaat pyörää, löydät myös vuokranlopetuspainikkeen ”End rental”.

Viimeisenä vaiheena, paina ”End rental” ja ”Proceed”.

Nyt pyörä on valmis seuraavaa polkijaa varten!

Mikäli sinulla ei ole internet-yhteyttä käytettävissä kun palautat pyörää, lukitse se silti pysäkille. Käy painamassa ”End rental” painike heti kun pääset taas verkon ääreen.

Mikäli kohtaat ongelmia pyörän palauttamisessa, ole meihin yhteydessä!