01. Kuinka lopetan vuokrauksen ilman pyörää?

Lukitsitko pyörän asemalle, hyppäsit junaan tai säntäsit oppitunneille, ja huomasit että unohdit lopettaa vuokrauksen sovelluksesta? Ei hätää!

Mene sovelluksen ”Rental” osioon. Paina pyörän kohdalla, jonka vuokrauksen haluat lopettaa. Sivun alareunasta valitse ”Return” ja ”End rental”. Sovellus yrittää ottaa yhteyden pyörään ja valittaa yhteysvirheest ”connection error”. Tämän jälkeen esiin tulevalla sivulla valitse vaihtoehto ”End without bike”.

Voit lopettaa vuokrauksen virallisella pyöräpysäkillä tai merkitä karttaan paikan jonne pyörän jätit. Mikäli pyörä jäi muualle kuin viralliselle pyöräpysäkille veloitamme 10€ pyörän palautusmaksun.

Muista aina lukita pyörä!